Autor

 • answered a question 1 year ago

  Procesi i jashtëqitjes te bebet mund të jetë i shpeshtë apo mund të jetë edhe një herë në dy ditë apo edhe një herë në 4 apo 5 ditë. A është normale varet krejtësisht nga konsistenca e jashtëqitjes dhe […]

 • answered a question 1 year ago

  Synetia nuk do të duhej të ishte faktor për mos rritje të organit gjenital apo për mungesë ereksioni në këtë moshë. Mendoj sen je kontrollë e afërt te mjeku Pediatër si fillim dhe egzaminimi i afërt do të ishte h […]

 • answered a question 1 year ago

  Mjeku ka bërë mirë që ju ka këshilluar për një dietë të mundshme por mendoj se ka ende hapa tjerë që do të ndihmonin fëmijen tuaj. Kuptohet unë nuk e di gjendjen fizike e shëndetsore dhe problemet e mundshme sekon […]

 • answered a question 1 year ago

  Urinimi i pavullnetshëm gjatë natës ka zgjidhje vetëm duhet disa hapa duke filluar nga analizat e traktit tretës e më gjërë dhe pastaj edhe këshillat praktike dhe mjekimi. Kemi zgjidhur mjaft raste të tilla dhe […]

 • answered a question 1 year ago

  Përshëndetje, Janë kriza mjaft shqetësuese për prindërit. Mendoj se aty fshihet edhe ndonjë problem që duhet të tejkalojmë dhe i cili ndikon që krizën të bëj më dramatike. Duhet kontrollë dhe analiza. Besoj […]

 • answered a question 1 year ago

  Përshëndejte, Është shqetësuese fakti që për pesë muaj merrni antibiotik për cdo 2 apo 3 javë. Nuk ka dilemë se mjekja Pediatër duhet të punoj në ngritjen e imunitetit te fëmija juaj si dhe të punoj në mënyrë […]

 • answered a question 1 year ago

  Pershendetje, Ju rekomandojme t’i shikoni videot e gjidhenies ne web faqen tone natalmedia.com/Shkolla e gjidhenies, ku ne menyre te zgjeruar do te mesoni shume rreth gjidhenies,

 • Pershendetje, Ju lutem shikoni kanalin tone ne youtube, dhe gjeni videot tona mbi gjidhenien nga shkolla e gjidhenies tema te trajtuara detajisht per cdo problem rreth ushqyerjes me gji

 • Pershendetje, ne keto raste kur kemi te bejme me seanca paraprake dhe s’kemi sukses, duhet te ekzaminohet femija nga afer, te shikohet per ndonje pengese eventuale, sa eshte e theksuar Plagiocephaly, sa eshte e t […]

 • Përshëndetje! Faleminderit për pyetjen. Zhvillimi i vonuar është një gjendje kur fëmija nuk arrin zhvillimin e përshtatur sipas moshës. Fillimisht duhet ditur se nga vijnë këto vonesa, shkaqet mund të jenë të ndr […]

 • Përshëndetje, mendoj se duhet shtuar terapinë dhe duhet shikuar gjendjen aktuale të traktit respirator gjegjësisht mushkërive. Nëse bllokimi vazhdon, kjo sjell probleme tjera dhe ndezje të vet mushkërive si dhe p […]

 • Përshëndetje, ju uroj për shtatzaninë dhe gjithshtu ju inkurajoj të vazhdoni me gjidhënie me vajzen e parë pasi shtatzania nuk është faktor që duhet të nderpritet gjidhënia menjeherë. Nëse ju ja dilni dhe nuk […]

 • Pershendetje, mund te jene shume arsye pse nje bebe qan ne moshen 6 muajshe. Duhet kontrolle e afert e mbase edhe analiza lab. per te pare a po ecen mbare rritja dhe zhvillimi. Ka rendesi edhe ecuria e […]

 • Përshëndetje, ju lutem, shikoni në web faqen tonë të gjitha videot për gjidhënien të cilat përmbajnë informacione të plota dhe të detajuara në lidhje me këto probleme.  Klikoni linkun e bashkangjitur […]

 • Përshëndetje,

  Nëse shenja është hemangiomë, ne në Polikliniken NATAL i trajtojmë me mjaft sukses dhe mund të ju ndihmojmë për zhdukjen e plotë të tyre. Duhet kontrollë dhe fillimi i terapisë sa më shpejt për të p […]

 • Përshëndetje

  Rasti i djalit tuaj duhet të trajtohet me emergjencë. Ngelja e njërit testis lartë pra jo në qesken scrotale paraqet urgjencë dhe duhet sa më shpejt të intervenohet për zbritjen  në vendin e  du […]

 • Përshëndetje, së pari ju uroj për fëmijën tuaj, shëndeti e mbarësia e përcjelltë tërë jetën.

  Sa i përket shqetësimit tuaj: ka mundësi që ka gëlltitur nga procesi i gjidhënies një sasi të pakët të gjakut që m […]

 • Pershendetje, Poliklinika NATAL punon çdo dite nga ora 8:00 deri në ora 20:00 dhe per te bere nje kontrolle duhet lene nje termin paraprakisht. Ju lutem kontaktoni numrin +383 48 370 370 dhe do t’ju ndihmoj d […]

 • changed their profile picture 1 year, 6 months ago

 • changed their profile picture 1 year, 7 months ago

SHPËRNDAJE: