RRETH NESH

 

NATAL Media, është një lidhje ku kultivohet sinergjia midis teknologjisë, kërkimit shkencor, ofrimit të edukimit dhe informimit, dhe e ardhmja e mirëqenies së fëmijëve dhe familjes tonë.

NATAL Media, u themelua me synimin për të informuar masën duke ofruar artikuj që shtjellojnë tema edukative dhe këshilluese në fushën mjekësore. Një ekip me përvojë profesionistësh të specializuar në fusha të ndryshme mjekësore, me një përkushtim të plotë, janë në dispozicion për të ndarë njohuritë e tyre me lexuesit.

SHPËRNDAJE: