Vajza që humbi flokët, por jo forcën dhe buzëqeshjen-Zemër për ty

Shoqëria duhet të shkojë drejt një pranimi, ose të paktën një ndërgjegjësimi më të madh për alopecinë. Ne duhet të trajtojmë shqetësimin tonë kolektiv rreth njerëzve pa flokë dhe të shkatërrojmë stigmën rreth rënies së flokëve. Flokët nuk na definojnë ne!   

SHPËRNDAJE:
Read More

Falemnderim për përkrehjen e Interex

SHPËRNDAJE:
Read More

Histori inspiruese dhe emocione të papërshkruara në Fondacionin “Zemër për ty”

Ju mund të jeni heroi i një fëmijë duke kontribuar në realizimin e perukeve. KONTAKTI +383 48 370 370 LLOGARIA BANKARE ProCredit Bank XK051110342564000192 Çdo kontibut i juaji, mund të bëjë një fëmijë të lumtur!    

SHPËRNDAJE:
Read More

Inara e bukur u bë sërish me flokë

Inara, u bë me flokë. Në Fondacionin “Zemër për ty”, ne besojmë se akti i ofrimit të një parukeje për shkak të humbjes së flokëve do të rrisë vetëvlerësimin dhe besimin e një fëmije gjatë një periudhe të vështirë në jetën e tyre të re. Ishte Inara ajo që u bë sërish me flokë. Ajo është shumë e bukur dhe e qeshur edhe pa flokë. Flokët tona të dhuruara për të janë vetëm një aksesor. Me kujdes dhe dashuri, ne ndihmojmë fëmijët dhe familjet e tyre në procesin e zgjedhjes…

SHPËRNDAJE:
Read More

Edhe një fëmijë i lumtur… edhe një emocion i veçantë

Në vazhdën e punës së Fondacionit “Zemër për ty”, kësaj radhe gëzuam një tjetër fëmijë duke i dhuruar një peruke. Shikoni videon për të përjetuar këtë emocion tejet të veçantë.     /natalmedia.com/ *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:
Read More