Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë ndihmë në arritjen e aftësive që ju nevojiten për të menaxhuar simptomat e depresionit

Qëllimi ynë është t’ju ofrojmë ndihmë në arritjen e aftësive që ju nevojiten për të menaxhuar simptomat tuaja, për të përmirësuar marrëdhëniet tuaja dhe për të arritur një rritje personale. Nëse jeni duke kërkuar për një trajtim psikologjik efektiv, ju ftojmë të na kontaktoni dhe të caktoni një konsultë./natalmedia.com/   *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:
Read More

Bardhësia e dhëmbëve gjithmonë është konsideruar shprehje e bukurisë dhe shëndetit!

Bardhësia e dhëmbëve gjithmonë është konsideruar shprehje e bukurisë dhe shëndetit! Shkëlqimi i buzëqeshjes tuaj, gjendet në poliklinikën tonë. Zbardhim profesional nga Dr Manushaqe Veliu i demonstruar në kuadrat PARA dhe PAS. Cakto terminin në numrin 048 370 370./natalmedia.com/   *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:
Read More

Fluori dhe roli i tij në parandalimin e kariesit!

Në stomatologji fatmirësisht ka metoda për parandalimin e prishjës së dhëmbëve. Nga të gjitha metodat preventive që përdorën në parandalimin e prishjeve të dhëmbëve një vend i veçantë i takon fluorideve. Mënyra më e sukseshme nga të gjitha mënyrat e aplikimit lokal të fluorit është në formë të llaqeve. Llaku me përmbajtje të fluorit aplikohet në sipërfaqen e dhëmbit nga dentisti si një lloj terapie lokale. Fluor llaku lehtë aplikohet në dhëmbë dhe është preparat i sigurtë. Ka shije të mirë dhe pranohet mirë nga fëmijet e vegjël. Mund të…

SHPËRNDAJE:
Read More

Ndonjëherë mjafton vetëm një këshillë që të nxisni të folurit e fëmijës tuaj

Ndonjëherë mjafton vetëm një këshillë që të nxisni të folurit e fëmijës tuaj. Në rast të nevojës për ushtrime të të folurit, është e rëndësishme të zbuloni arsyen përse fëmija juaj ngec në të folur në krahasim me moshatarët e tyre. Ka raste kur ka nevojë për hulumtime shtesë, si psh një testim psikologjik, egzaminim i të dëgjuarit, etj. Për çfarëdo paqartësish, është mirë të drejtoheni tek logopedi, i cili bashkë me ju do t’i ndihmojë fëmijës tuaj që t’i tejkalojë këto pengesa. Gjithë të interesuarit paraprakisht duhet të caktojnë…

SHPËRNDAJE:
Read More

Shumë prindër nga Kosova por edhe nga rajoni, çdo ditë i gëzohen sukseseve të shërimit të hemangiomave

Në Poliklinikën NATAL, fëmijë dhe prindër nga Kosova por edhe nga rajoni, çdo ditë i gëzohen sukseseve të shërimit të hemangiomave. Pas qindra rasteve të trajtuara me sukses, ne vazhdojmë punën tonë të lumtur dhe krenar. Dr Ismail Lutolli Spec. Pediater, Subspecialist hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike./natalmedia.com/   Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”  

SHPËRNDAJE:
Read More

KONTROLLAT E RREGULLTA GJINEKOLOGJIKE MUND TË ZBULOJNË SHUMËÇKA ME KOHË!

Praktika jonë beson se parandalimi është në radhë të parë në mbrojtjen e shëndetit. Prandaj, kontrollet e rregullta janë një element bazë parandalues. Kontrollet e rregullta gjinekologjike janë të pazëvendësueshme sepse në atë mënyrë vërehen edhe ndryshimet më të vogla që mund t’i paraprijnë sëmundjeve të rënda dhe të rrezikshme dhe nëse zbulohen me kohë mund të trajtohen shpejtë dhe me sukses. Caktimi i konsultave dhe vizitave në Poliklinikën tonë nënr. tel.: 048 / 370-370Ju mirëpret Dr Samire Ademi LutolliSpec. Gjinekologe & Obstetre/natalmedia.com/    *Materiale t dhe informacionet në këtë…

SHPËRNDAJE:
Read More

Trajnimi: “Situatat emergjente te fëmijët dhe ndihma që duhet të ofrohet!”

Poliklinika NATAL me ligjërues Dr Ismail Lutolli, ofroi trajnim për çerdhen “Akademia e fëmijëve ORA”. Në këtë organizim u realizua trajnimi që ofron informacion të plotë mbi Ndihmën e Parë për vendin e tyre të punës në kuadër të Programit për Trajnime: “Situatat emergjente te fëmijët dhe ndihma që duhet të ofrohet!” Qëllimi i këtij trajnimi ishte avancimi i njohurive të pjesëmarrësve lidhur me ofrimin e ndihmës së parë në raste kur fëmijët ndeshen me situata emergjente ku dhe temat e shtjelluara ishin: -Ndihma e parë te fëmijët kur ngulfaten…

SHPËRNDAJE:
Read More

“Filizat” në vizitë te Poliklinika NATAL

Poliklinika NATAL, ka pritur disa vizitorë shumë të veçantë të cilët na kënaqën më pafajsinë, guximin, por edhe ndrojtjen e tyre të sinqertë. Fëmijët e Kopshtit “Filizat” bënë vizitën e tyre dentare duke marrë këshilla se si pastrohen dhe si mirëmbahen dhëmbët e tyre të bardhë e të bukur. Gjithashtu iu bë një kontrollë e detajuar dhëmbëve dhe shëndetit të tyre oral.                         Buzëqeshjet e tyre e bënin edhe më të këndëshme punën e Stomatologes e cila i mirëpriti…

SHPËRNDAJE:
Read More

Vizita e nxënësve të shkollës “International Maarif Schools Of Kosova” në Poliklinikën NATAL

Orientimi në karrierë, është një nga sfidat që kalojnë maturantët në fund të shkollës fillore dhe të mesme. Stafi i Poliklinikës NATAL ka mirëpritur nxënësit e shkollës “International Maarif Schools Of Kosova” dhe me entuziazëm ua prezentoi gjithë punën që bëhët në Poliklinikë, duke u shpjeguar atyre në detaje për secilin shërbim dhe me prezentimin e punës që bëhet në këtë institucion ata panë për së arfërmi mundësitë drejt orientimit të tyre për karrierën dhe të ardhmen e tyre sipas interesave dhe prirjeve. Poliklinika NATAL i njohu ata me profesionin…

SHPËRNDAJE:
Read More