KONTROLLAT E RREGULLTA GJINEKOLOGJIKE MUND TË ZBULOJNË SHUMËÇKA ME KOHË!

Praktika jonë beson se parandalimi është në radhë të parë në mbrojtjen e shëndetit. Prandaj, kontrollet e rregullta janë një element bazë parandalues.

Kontrollet e rregullta gjinekologjike janë të pazëvendësueshme sepse në atë mënyrë vërehen edhe ndryshimet më të vogla që mund t’i paraprijnë sëmundjeve të rënda dhe të rrezikshme dhe nëse zbulohen me kohë mund të trajtohen shpejtë dhe me sukses.


Caktimi i konsultave dhe vizitave në Poliklinikën tonë në
nr. tel.: 048 / 370-370
Ju mirëpret Dr Samire Ademi Lutolli
Spec. Gjinekologe & Obstetre
/natalmedia.com/

 

 *Materiale t dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts