Ndonjëherë mjafton vetëm një këshillë që të nxisni të folurit e fëmijës tuaj

Ndonjëherë mjafton vetëm një këshillë që të nxisni të folurit e fëmijës tuaj. Në rast të nevojës për ushtrime të të folurit, është e rëndësishme të zbuloni arsyen përse fëmija juaj ngec në të folur në krahasim me moshatarët e tyre. Ka raste kur ka nevojë për hulumtime shtesë, si psh një testim psikologjik, egzaminim i të dëgjuarit, etj. Për çfarëdo paqartësish, është mirë të drejtoheni tek logopedi, i cili bashkë me ju do t’i ndihmojë fëmijës tuaj që t’i tejkalojë këto pengesa.
Gjithë të interesuarit paraprakisht duhet të caktojnë një termin në numrin e telefonit 048 370 370.
Ju mirëpresim!
Poliklinika NATAL./natalmedia.com/ 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts