Fëmija i dytë është guxim!

A do të jem në gjendje ta dua atë ashtu siç e doja të parin? Fëmija i dytë është guxim!
Guxim për të dashur pa kushte!
Ta ndash zemrën në dysh ose më shumë pjesë, në mënyrë të barabartë.
Ta vendosësh veten përsëri në provë, të fillosh përsëri ato faza që ke menduar se i ke kaluar tashmë … por t’i përjetosh ato me një pjekuri tjetër, një pjekuri autentike të atyre që dinë!
Atyre që do të duan edhe më shumë!
Ajo e di që do të jetë një dashuri unike, një kreshtë e emocioneve që janë ringjallur përsëri, jo të përsëritura por të rindërtuara, të reja dhe të gjalla.
Sepse për çdo shtatëzani, të parë, të dytë ose tjetër me radhë, dashuria rinovohet, rritet dhe do të jetë e pamatshme, gjithmonë./natalmedia/ 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts