Histori inspiruese dhe emocione të papërshkruara në Fondacionin “Zemër për ty”

Ju mund të jeni heroi i një fëmijë duke kontribuar në realizimin e perukeve.

KONTAKTI +383 48 370 370

LLOGARIA BANKARE

ProCredit Bank XK051110342564000192

Çdo kontibut i juaji, mund të bëjë një fëmijë të lumtur!

 

 

SHPËRNDAJE:

Related posts