Vajza që humbi flokët, por jo forcën dhe buzëqeshjen-Zemër për ty

Shoqëria duhet të shkojë drejt një pranimi, ose të paktën një ndërgjegjësimi më të madh për alopecinë. Ne duhet të trajtojmë shqetësimin tonë kolektiv rreth njerëzve pa flokë dhe të shkatërrojmë stigmën rreth rënies së flokëve. Flokët nuk na definojnë ne! 

 

SHPËRNDAJE:

Related posts