SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 41: POMPAT PËR SHTRYDHJEN E QUMSHTIT TË GJIRIT

Shtrydhja e gjinjëve me pompë është më e lehtë. Janë disa lloje pompash dhe punojnë në mënyra të ndryshme. Të gjitha kanë grykën, e cila puthitet mbi thithkën dhe areolën. Kemi pompa dore dhe pompa elektrike.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts