ddtrj

Solved783 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje,si jeni kam djalin 2 vjet e gjys deshta me bo ni kontrollte ju a punoni me termine a qysh se nuk e kam kontrollu asnjeher te ju Faleminderit

SHPËRNDAJE:
Question is closed for new answers.
Autor Selected answer as best 11/11/2022
1

Pershendetje, Poliklinika NATAL punon çdo dite nga ora 8:00 deri në ora 20:00 dhe per te bere nje kontrolle duhet lene nje termin paraprakisht. Ju lutem kontaktoni numrin +383 48 370 370 dhe do t’ju ndihmoj dikush nga administrata. Falemnderit!

SHPËRNDAJE:
Autor Selected answer as best 11/11/2022
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.