Vesa.

391 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje,

Djali ime 8 muajsh ka filluar te ket kriza te tipit “ breath holding spells” kur ja mar ndonje loder nga dora fillon te qaj deri sa po

mbet pa frym dhe po nxihet nuk ka ndodhur shpesh 2 here por po me shqeteson shume nuk po e di arsyen pse dhe a eshte normale apo si muj une me ndimu ne ato raste sepse po me kap panik edhe mua?

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Përshëndetje,

Janë kriza mjaft shqetësuese për prindërit. Mendoj se aty fshihet edhe ndonjë problem që duhet të tejkalojmë dhe i cili ndikon që krizën të bëj më dramatike. Duhet kontrollë dhe analiza. Besoj mund të ju ndihmoj pasi kemi mjaft shpesh raste të tilla. Ka zgjidhje.

Dr Ismail Lutolli

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.