Blerta

165 viewsPediatri
0 Comments

Përshëndetje,

Kam bebin 4 muajshe dhe ushqehet me qumësht gjiri. Por nuk ka pasur jashtqitje që mga data 26 Janar. Si duhet të veprojë?

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Procesi i jashtëqitjes te bebet mund të jetë i shpeshtë apo mund të jetë edhe një herë në dy ditë apo edhe një herë në 4 apo 5 ditë. A është normale varet krejtësisht nga konsistenca e jashtëqitjes dhe gjendja e përgjithshme e bebit.

Dr Ismail Lutolli

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.