Blerta

460 viewsPediatri
0 Comments

Përshëndetje,

Kam bebin 4 muajshe dhe ushqehet me qumësht gjiri. Por nuk ka pasur jashtqitje që mga data 26 Janar. Si duhet të veprojë?

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Procesi i jashtëqitjes te bebet mund të jetë i shpeshtë apo mund të jetë edhe një herë në dy ditë apo edhe një herë në 4 apo 5 ditë. A është normale varet krejtësisht nga konsistenca e jashtëqitjes dhe gjendja e përgjithshme e bebit.

Dr Ismail Lutolli

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Pershendetje, Ju lutem shikoni kanalin tone ne youtube, dhe gjeni videot tona mbi gjidhenien nga shkolla e gjidhenies tema te trajtuara detajisht per cdo problem rreth ushqyerjes me gji

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 24/02/2023