Blerta

461 viewsPediatri
0 Comments

Përshëndetje,

Kam bebin 4 muajshe dhe ushqehet me qumësht gjiri. Por nuk ka pasur jashtqitje që mga data 26 Janar. Si duhet të veprojë?

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Pershendetje, Ju lutem shikoni kanalin tone ne youtube, dhe gjeni videot tona mbi gjidhenien nga shkolla e gjidhenies tema te trajtuara detajisht per cdo problem rreth ushqyerjes me gji

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 24/02/2023
You are viewing 1 out of 2 answers, click here to view all answers.