SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 67: A MUND TA USHQEJ FËMIJËN ME QUMSHTIN E NJË NËNE TJETËR?

Banka Qëndrore mbledh qumsht nga nënat dhuruese për foshnjat, shëndeti i të cilëve është i rrezikuar dhe qumshti i nënës së tyre nuk është i disponueshëm. Në vendin tonë nuk ekzistojnë,  por në vendet përreth kjo gjë është e organizuar dhe  e sigurtë.

Banka e qumshtit të njeriut funksionon me të njejtat standarde si banka e indeve. Donatorët dhe qumshti i dhuruar testohen paraprakisht.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts