Vendosja e spirales dhe përfitimet e saj

Dr Samire Ademi Lutolli
Specialiste-Gjinekologe dhe Obstetre,
Specialiste në subspecializim për infertilitet

 

Pavarësisht nga lloji i spirales që zgjidhni, kjo metodë e kontrollit të lindjes ka shumë përfitime, duke përfshirë:

Një spirale është jashtëzakonisht efektive në parandalimin e shtatzënisë. Spiralet janë 99% efektive në parandalimin e shtatzënisë.

Është e kthyeshme. Ju do të ktheheni menjëherë në fertilitet sapo të hiqni spiralen tuaj, pa marrë parasysh sa kohë është vendosur në mitër.

Nuk kërkohet mirëmbajtje. Një spirale është një opsion afatgjatë dhe me mirëmbajtje të ulët për gratë që nuk duan të mbajnë mend të marrin një pilulë çdo ditë. Në varësi të llojit të spirales, pasi të vendoset, ajo mund të qëndrojë në vend për tre deri në 10 vjet./natalmedia.com/

 

Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts