Anonim

838 viewsEmergjenca
0 Comments

Pershendetje! E kam nje djal ne moshen 6 javore, djali ushqehet me qumesht te gjirit mirepo po qan shume. Ne po mendojme qe po ka shtrengime ne bark, a ka ndonje terapi apo mjeksi alternative?

faleminderit paraprakisht.

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 06/12/2022
1

Pershendetje, mund te jene shume arsye pse nje bebe qan ne moshen 6 muajshe. Duhet kontrolle e afert e mbase edhe analiza lab. per te pare a po ecen mbare rritja dhe zhvillimi. Ka rendesi edhe ecuria e deritanishme e bebit tuaj. Nese kemi shtim te mire te peshes trupore, rritje dhe zhvillim te duhur besoj qe nuk ka vend shume per shqetesim. Ne kontrolle do te vleresohet per hapat e rradhes.

Dr Ismail Lutolli

*Per te mesuar me shume rreth gjidhenies, shkoni videot tona per gjidhenien ne linkun: https://www.natalmedia.com/category/shkollaegjidhenies/

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 06/12/2022
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.