flora

634 viewsKirurgji
0 Comments

Pershendetje jam ni moter e kam djali 6javsh po jam ba marak per ni shej ne dor qe ka dal masi qe ka lind i pash do foto kty mu duk i ngjajshum si foto a ka musi mem nimue qka mi perdor a si tja boj

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 01/12/2022
0

Përshëndetje,

Nëse shenja është hemangiomë, ne në Polikliniken NATAL i trajtojmë me mjaft sukses dhe mund të ju ndihmojmë për zhdukjen e plotë të tyre. Duhet kontrollë dhe fillimi i terapisë sa më shpejt për të patur një prognozë të mirë dhe largim të plotë të shenjës.

Dr Ismail Lutolli

Specialist-Pediatër, Subspecialist, Dietolog-Nutricionist, Subspecialist Hematolog dhe Onkolog pediatrik St.Gastroenterohepatologji

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 01/12/2022
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.