Anonim

1.11K viewsKirurgji
0 Comments

Pershendetje, e kam djalin 4 vjeq dhe ka lindur vetem me njerin testis , mka thon qe kur ti bon 2 vjen nese nuk ju lirohet vet posht duhet me operu por un nuk e kame operu ne moshen dy vjec , a paraqet naj problem tash amo mundem edhe tash me operu..

Faleminderit paraprakisht

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 01/12/2022
0

Përshëndetje

Rasti i djalit tuaj duhet të trajtohet me emergjencë. Ngelja e njërit testis lartë pra jo në qesken scrotale paraqet urgjencë dhe duhet sa më shpejt të intervenohet për zbritjen  në vendin e  duhur. Shpresoj që nuk jeni vonuar por ju sugjeroj që të mos vonoheni më për asnjë ditë.

Pra menjëherë konsultohuni me mjekun Kirurg të fëmijëve dhe pas realizimit të EHO e realizoni edhe intervenimin kirurgjik. Nëse kjo nuk ndodhë pasojat janë të theksuara.

Dr Ismail Lutolli

Specialist-Pediatër, Subspecialist, Dietolog-Nutricionist, Subspecialist Hematolog dhe Onkolog pediatrik St.Gastroenterohepatologji

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 01/12/2022
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.