Pershendetje

707 viewsFiziatria dhe rehabilitimi
0 Comments

Pershendetje deshta te ju pyes, tash kam bebin 3 muaj dhe eshte diagnostifikuar  me torticollic ne anen e majt te qafes, kemi bere 10 senaca te fiziatri mirepo ende nuk e mban koken mire cfare me keshilloni te beje, dhr ju lutem a mund te me tregoni se si duhet ta shtrije per te fjetur ne menyre qe te kete efekt!

 Ju falenderoj paraprakisht!

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 26/12/2022
0

Pershendetje, ne keto raste kur kemi te bejme me seanca paraprake dhe s’kemi sukses, duhet te ekzaminohet femija nga afer, te shikohet per ndonje pengese eventuale, sa eshte e theksuar Plagiocephaly, sa eshte e theksuar kontraktura e muskulit e shume gjera te tjera. Nuk mund te flas dicka me teper pa e pare bebin nga afer. Shendet e cdo te mire!

Olt Aliu, fizioterapeut, poliklinika “Natal”.

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 26/12/2022
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.