Anonim

1.06K viewsRimëkëmbja pas shtatzënisë
0 Comments

Pershendetje I/e nderuar,

Momentalisht jam nene e re, kam pas lindje te hershme ne javes e 28, dhe gjidhenien jam duke e praktikuar me nxjerrjen e qumshtit nepermjet pumpave digjitale.
Sasia e qumshtit dhe ecuria eshte gjithecka ne rregull, por cka me shqeteson eshte se njeri gji prodhon pergjysme me pak qumsht se tjetri(p.sh: njeri gji qet 55-60ml qumsht, tjetri 20ml)dhe vonon koha e daljes se qumshtit te i njejti gji.

A mund te me keshilloni dicka rreth shqetesimit tim?!

Nese do te kishe kohe per pegjigje do te ju isha shume falenderuese!

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 01/12/2022
0

Përshëndetje, ju lutem, shikoni në web faqen tonë të gjitha videot për gjidhënien të cilat përmbajnë informacione të plota dhe të detajuara në lidhje me këto probleme.  Klikoni linkun e bashkangjitur dhe mund të gjeni përgjigje për çdo pyetje tuajen përmes shkollës së gjidhënies të cilën Poliklinika NATAL e ofron falas..

www.natalmedia.com/shkollaegjidhenies. 

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 01/12/2022
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.