Artim Bucaliu

458 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje,deshta me dit per fémijet qe jane te diagnostifikuar me laktozë te llojit sekondar (  CT ).

Mjeku gastroenterolog na ka rekomanduar me dietë strikte 6 muaj deri 1 vjet!

A eshte nevoja per dietë strikte per kete lloj te laktozes?

A perfshin dieta vetem produktet e qumeshtit dhe bylmetit apo çdo produkt qe permban laktozē edhe qoftë ajo sasi sado e vogel?

Faleminderit!

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Mjeku ka bërë mirë që ju ka këshilluar për një dietë të mundshme por mendoj se ka ende hapa tjerë që do të ndihmonin fëmijen tuaj. Kuptohet unë nuk e di gjendjen fizike e shëndetsore dhe problemet e mundshme sekondare që mund të interferojnë në gjendjen në përgjithësi. Besoj mund të ju ndihmojmë pasi kemi tani më me qindra raste me intolerancë dhe përvoja nga më të ndryshmet rreth kësaj problematike.

Dr Ismail Lutolli

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.