Anonim

426 viewsPediatri
0 Comments

Përshendetje pë Ju!

Kam vajzen 5 vjeqare kur i ka pas 2 vjet e ka hjek pelenen ditën, ndersa naten jo kam vazhdu me pelen deri ne moshen 4.5 vjet.

Po edhe tash urinon naten nese nuk e zgjojm ne prindrit me dal ne banjo.

A është normale kjo situat apo mundet me kan dicka që ka probleme

Ju faliminderit nese më përgjigjeni

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
0

Urinimi i pavullnetshëm gjatë natës ka zgjidhje vetëm duhet disa hapa duke filluar nga analizat e traktit tretës e më gjërë dhe pastaj edhe këshillat praktike dhe mjekimi. Kemi zgjidhur mjaft raste të tilla dhe besoj mund të ju ndihmojmë. Por duke ndjekur disa hapa si fillim, kontrolla dhe analizat.

Dr Ismail Lutolli

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 22/05/2023
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.