Anonim

483 viewsUshqimi i duhur
0 Comments

Pershendetje! 

A mund te me keshilloni si te shtoj sasine e qumeshtin te gjirit me dicka natyrale dhe qe gjindet lehte, kam shume nevoje. 

Faleminderit! 

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 19/05/2023
0

Pershendetje,

Ju rekomandojme t’i shikoni videot e gjidhenies ne web faqen tone natalmedia.com/Shkolla e gjidhenies, ku ne menyre te zgjeruar do te mesoni shume rreth gjidhenies,

SHPËRNDAJE:
Autor Answered question 19/05/2023
You are viewing 1 out of 1 answers, click here to view all answers.