Duajini fëmijët tuaj

Kjo pikturë e pikturuar nga F.P. Reshetnikov, nuk është pikturuar për fëmijë, por për të rritur, në mënyrë që ata të mund të shohin se një fëmijë nuk duhet të pritet kështu kur kthehet nga shkolla.
Ju duhet ta përshëndetni dhe pritni atë ashtu siç e përshëndeti qeni.
Për të nuk ka rëndësi se me çfarë note ka ardhur. A erdhi me një dysh apo një pesë, ai e pret atë me padurim.
Ndoshta ky “dyshi” juaj do të ndryshojë botën nesër. A do të bëhet “pesëshja” juaj deputet, ministër apo mjek i mirë? Ai mund të bëhet një student i shkëlqyeshëm, por mundet të jetë edhe i dobët.
Shpesh nuk ka rregulla.
Duajini fëmijët tuaj dhe gjithmonë jepini atyre mbështetje për të ecur përpara pavarësisht nga rezultatet aktuale./natalmedia/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts