Rrethojeni veten me njerëz që ju vlerësojnë

Një shishe me gjysmë litri ujë në supermarket kushton 0,30 centë. Një gotë me të njëjtin ujë në një restorant kushton 0,50 centë e diku diku 1 euro. Në aeroport deri në 2 euro.
I njëjti ujë, e njëjta markë.
E vetmja gjë që ndryshon është vendi. Çdo vend i jep një vlerë të ndryshme të njëjtës gjë.
Kur ndiheni të pavlerë, ndërroni vendin! Mos rrini aty! Keni guximin të ndryshoni rrethin tuaj dhe të shkoni në një vend që sheh vlerën tuaj.
Rrethojeni veten me njerëz që ju vlerësojnë./natalmedia/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts