PRINDËR MOS IU FLISNI FËMIJËVE NË GJUHËN E BEBEVE!

Fëmijët nuk i mësojnë fjalët më shpejtë nëse ju ia thjeshtëzoni, ata kanë aftësi vet t’i thjeshtëzojnë fjalët derisa të arrijnë t’a thojnë saktë, kjo gjë nuk sjell benefite të fëmijët përpos që ka efekte negative te fëmijët që kanë predispozitë për vështirësi në zhvillimin gjuhësor. Shpeshherë është kënaqësi t’i dëgjojmë fjalët e tyre në atë mënyrë por ju duhet të iu flisni qartë dhe saktë!

Egzona Maloku – Logopede./natalmedia/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

 

SHPËRNDAJE:

Related posts