SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 43: THITHKA TË DHIMBSHME GJATË GJIDHËNIES. MIRËMBAJTJA DHE HIGJIENA E TYRE

Rreth ditës së dytë apo tretë pas lindjes dhe ndonjëherë gjatë dy javëve të para, shumë nëna ankohen për dhimbje të gjirit sa herë që fillojnë ta vënë fëmijën në gji. Nëse bëhet fjalë vetëm për ndjeshmërinë e thithkave, pas disa sekondash deri në pak minuta të ushqyerjes me gji, dhimbja do të ulet dhe do të zhduket. Kjo dhimbje është e bezdisshme dhe e pranishme pothuaj tek të gjitha gratë që e vënë në gji fëmijën. Nëna thotë se “më shpon gjiri”.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts