SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 44: GJIDHËNIA ME THITHKA TË ÇARA

Që në fillim të dhënies së gjirit, sidomos nëse keni thithka të ndjeshme, mund të ndodhë që ato të skuqen pak dhe të acarohen dhe të ndjeni dhimbje në fillim, por kjo dhimbje duhet të zhduket që në sekondat e para të dhënies së gjirit.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts