SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 45: MBUROJAT E SILIKONIT DHE KUPAT PËR GJINJTË GJATË GJIDHËNIES

Mburojat e thithkave përdoren për ushqyerjen me gji në situata të veçanta. Është një copë gome ose silikoni shumë e hollë dhe e butë që mbulon areolën dhe thithkën dhe vendosen për të zgjatur thithkën. Ato janë në madhësi të ndryshme dhe kanë vrima të vogla në majën e thithkës duke lejuar që qumshti i gjirit të rrjedhë nga gjiri, përmes mburojës deri te goja e foshnjës që thith.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

 

SHPËRNDAJE:

Related posts