SHKOLLA E GJIDHËNIES| Video 5: LINDJA DHE KONTAKTI LËKURË ME LËKURË PËR FILLIMIN E USHQYERJES ME GJI

 

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts