SHKOLLA E GJIDHËNIES| REFLEKTIM NGA SHKOLLA E GJIDHËNIES

Çdo udhëtim fillon me një hap të vetëm, një vendim për të nisur diçka që na sfidon, na ndryshon dhe në fund na fuqizon. Pothuajse për gjatë dy viteve të fundit, ne kemi pasqyruar thelbin e një udhëtimi të jashtëzakonshëm, i cili tregon bukurinë dhe fuqinë e ushqyerjes me gji.

Sot, ne fillojmë një reflektim të një udhëtimi sfidues por jashtëzakonisht të nevojshëm që ka prekur jetën e nënave të reja gjidhënëse dhe shtatzënave që presin të bëhën nëna. Për 79 video, jemi munduar të përcjellim çdo detaj të aktit të bukur dhe intim të gjidhënies. Jemi thelluar në kompleksitetin, pengesat dhe triumfet që shoqërojnë këtë lidhje të natyrshme midis një nëne dhe fëmijës së saj.

 

 

të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts