SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 79: OPERACIONET E GJIRIT DHE GJIDHËNIA

Nëse marrim një shembull të një vendi europian, siç është Gjermania, mesatarisht në atë vend kryhen rreth 35 mijë operacione të gjirit në vit. Këtu, në zonat tona, nuk e dimë numrin e saktë të operacioneve të gjirit, por është e sigurt që ai po rritet nga viti në vit.

Për këtë arsye, informimi për këto operacione është shumë i rëndësishëm dhe pyetjet më të shpeshta që pacientët bëjnë rreth tyre kanë të bëjnë me mundësinë e ushqyerjes me gji, mundësive të shytatzënive të reja pas operacionit dhe efektin e “silikonit” tek i porsalinduri.

Kjo video, është një mundësi për të marr përgjigje nga disa prej këtyre pyetjeve.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts