SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 78: GJITHÇKA QË DUHET TË DINI PËR USHQYERJEN ME GJI DHE TATUAZHET

Ka një sërë qëndrimesh shëndetësore që duhen marrë parasysh gjatë gjidhënies, kështu që mund të pyesni veten nëse tatuazhet janë një faktor. Tatuazhet e mëparshme nuk ndikojnë në procesin e ushqyerjes me gji. Shikoni videon në vazhdim për të mësuar më shumë rreth ushqyerjes me gji dhe tatuazheve.

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts