Hemangiomë e shëruar plotësisht

Qendra e specializuar për shërimin e hamangiomave – Poliklinika Natal

Në poliklinikën NATAL vazhdon trajtim i sukseshëm i Hemangiomave tek fëmijët nga Dr Ismail Lutolli, subspecialist i hematologjisë dhe onkologjisë pediatrike. Rezultatet vazhdojnë të jenë shumë inkurajuese,për çdo ditë ka pacient të shëruar plotësisht. Në foto është vajza e vogël e shëruar nga hemangioma në pjesën e këmbës. Poliklinika NATAL, vend ku fëmijët do të gjejnë tërë atë që duhet për shërimin e plotë të hemangiomës .

#poliklinikanatal +383 48 370 370

 

 

/natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts