SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 51: DHIMBJA E BARKUT, KAPSLLËKU DHE DIAREJA TE FËMIJA GJATË GJIDHËNIES

Është një prej problemeve të zakonshme sidomos gjatë 3-4 mujorit të parë të jetës së tyre. Sa herë që një fëmijë më pak se tre muajsh qan, duhet të bëhet një vlerësim i hollësishëm nga ana e mjekut.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts