Nga dhimbja krijohet një margaritar

Kur një trup i huaj hyn në trupin e butë brenda lëvozhgës së guacës, duke i shkaktuar asaj dhimbje fillon të sekretojë sedef dhe ta mbështjellë rreth trupit të huaj për ta ndaluar dhimbjen. Dhe kështu krijohet një margaritar. Nga dhimbja!
Thjesht imagjinoni, me sa dhimbje ka luftuar kjo guacë e gjorë, e cila ka prodhuar një grusht përplot me perla!!!
/natalmedia/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts