Një litër vaj apo një pako cigare?

Për të fituar 1L vaj, duhet të prodhoni 3 kg fara luledielli cilësore.

Për të prodhuar 3 kg të farës së lulediellit duhet të kultivoni rreth 15 m² tokë.

Për të fituar 1 kg duhan duhen 3 kërcenj që zënë 0,5 m2.

Nga një kilogram duhan paketohen rreth 40 kuti, me nga 20 cigare.

1L vaj është 1.8 euro, një pako cigare është 2 euro.

Një familje me katër anëtarë e përdor vajin për 3 deri në 7 ditë. Ndërsa një pako cigare pihet nga një person nga ora 10 e mëngjesit deri në mesnatë.

Bëni një krahasim të artikujve dhe do të shohim se çfarë është me të vërtetë e shtrenjtë./natalmedia.com/

 

“Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

Të ndryshme