Medina

363 viewsSëmundjet infektive
0 Comments

Pershendetje, 

Djali im ka bakterien Staphylococcus ne pjesen e djathte te barkut siper pampersit (diagnoza Staphyloderma). Me keshillen e dermatologut, ia lyej dy here ne dite me jod dhe fusidin crem, pucrrat po thahen por edhe po perhapen shume ne atje pjese.

A eshte normale keshtu, a zgjate shume trajtimi i saj?

Faleminderit

SHPËRNDAJE:
Anonymous Asked question 08/01/2023