Peri i gjuhës te foshnjat shpesh herë është pengesë për një gjidhënie të suksesshme

Peri i gjuhës te foshnjat shpesh herë është pengesë për një gjidhënie të suksesshme. Në Poliklinikën NATAL realizohet prerja e perit të gjuhës me anestezion dhe pa dhimbje dhe menjëherë pas procedurës fëmija vendoset në gji dhe vazhdon natyrshëm gjidhënien.

Në shumicën e rasteve pas intervenimit kemi përparim të dukshëm edhe në gjidhënie, edhe në shtimin e peshës trupore te fëmijët që kemi realizuar prerjen e perit të gjuhës.

Prerja e perit të gjuhës realizohet edhe te fëmijët e moshës më të rritur sipas të njejtave kushte.

Në poliklinikën NATAL deri më tani kemi realizuar qindra raste të tilla të suksesshme./natalmedia.com/

 

 

 *Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts