Shëndeti juaj mendor – mirëqenia juaj psikologjike, emocionale dhe sociale – ndikon në çdo fushë të jetës suaj.

Shëndeti juaj mendor – mirëqenia juaj psikologjike, emocionale dhe sociale – ndikon në çdo fushë të jetës suaj. Të kesh shëndet mendor pozitiv ju lejon të përballeni në mënyrë efektive me streset e përditshme të jetës, të komunikoni mirë me të tjerët, të merrni vendime të shëndetshme dhe ta jetoni jetën në maksimum. Por ndonjëherë, lufta me depresionin mund ta bëjnë të duket sikur arritja e një gjendjeje të shëndetshme mendore është e pamundur.

Pra, nëse jeni duke kërkuar për një inkurajim, në Poliklinika NATAL mund ta gjeni ndihmën e nevojshme që të vazhdoni të ecni përpara vetëm duke caktuar një termin në numrin e telefonit +383 48 370 370.

Për fëmijë dhe të rritur. Të gjithë e meritojnë një jetë të lumtur.

Psikologe dhe Terapiste
Pukjana Geci

SHPËRNDAJE:

Related posts