Kush mund ta zëvendësojë nënën?

Nëna e një djaloshi vdiq kur ai ishte më pak se 7 vjeç, kështu babai u martua me një grua tjetër.

Një ditë babai pyeti djalin e tij:

“Cili është ndryshimi midis nënës tënde të vjetër dhe kësaj të re?”

Djali sinqerisht, siç bëjnë fëmijët, tha:

“Babi, mamaja ime e vjetër gënjente kurse kjo nuk gënjen!”

Babai pyeti i habitur: “Si ashtu bir?”

Fëmija tha: “Nëna ime e parë thoshte:” Bir, nëse krijon telashe, unë nuk do të të ushqej! ” Por unë nuk jam mërzitur sepse e dija që ajo nuk po thoshte të vërtetën. Ajo çdo herë më thirrte për të ngrënë”.

Kurse nëna e re më ka thënë vetëm një herë, “Nëse bën probleme, nuk do të hash”, dhe ja, nuk kam ngrënë qe dy ditë”.

Zoti im, ke mëshirë për nënën time në varr dhe nënat e të gjithë atyre që e lexojnë ose e ndajnë këtë!

“Çmojeni nënën sa ta keni!” ./natalmedia.com/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kopjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forme tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts