10 nëna ushtarake në detyrë që ushqejnë fëmijët e tyre me gji

Tara Ruby fotografoi portrete të 10 nënave ushtarake në detyrë që ushqejnë fëmijët e tyre me uniformë për të treguar mbështetjen për Fort Bliss në El Paso, Texas, duke hapur një dhomë infermierësh në selinë e saj me shpresën e normalizimit të infermierisë në ushtri.

 

Fotografia me bazë në Teksas, e cila shërbeu në Forcat Ajrore nga 1997 në 2001, i tha Cosmopolitan.com se ishte aq e frymëzuar nga përgjigja entuziaste që mori nga nënat e tjera, dhe vendosi t’i kushtonte një seri fotografike grave që ushqejnë me gji në të gjitha uniformat./natalmedia.com/

 

 

 

 

1.

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts