SHKOLLA E GJIDHËNIES|VIDEO 59: ÇAJI PËR GJIDHËNIE NDIHMON, POR KUJDES SE CILIN E PINI

Fillimi i suksesshëm i ushqyerjes me gji është një nga gjërat më të rëndësishme pas lindjes së foshnjes. Sigurisht, për ato nëna që duan dhe mund të ushqejnë me gji. Pasi foshnja të marrë qumshtin e parë, kolostrumin, do të fillojë prodhimi i qumshtit kalimtar dhe më pas qumshti i pjekur- i përhershëm, të cilin fëmija do ta thithë deri në fund të dhënies së gjirit.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts