SHKOLLA E GJIDHËNIES|Video 50: HUNDËT E ZËNA, LEMZA, TË VJELLAT TE FËMIJA GJATË GJIDHËNIES

Të porsalindurit e kanë të vështirë të marrin frymë me gojë, prandaj, kur u bllokohet hunda, u vështirësohet frymëmarrja, sidomos kur ushqehen. Kur ndodhë një gjë e tillë fëmija nervozohet, qan dhe bile refuzon ushqimin.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts