Fëmija i dytë vjen për të na treguar se dashuria e një prindi nuk ndahet por shumëfishohet

 

Fëmija i dytë vjen për të na treguar se dashuria e një prindi nuk ndahet por shumëfishohet 💕

Sa nga ju e keni përjetuar këtë ndjenjë?

 

/natalmedia/

 

 

*Materialet dhe informacionet në këtë portal nuk mund të kompjohen, të shtypen, ose të përdoren në çfarëdo forne tjetër për qëllime përfitimi pa miratimin e drejtuesve të “natalmedia”

SHPËRNDAJE:

Related posts