SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 69: GJIDHËNIA DHE MBROJTJA NGA NJË SHTATZËNI TJETËR

Edhe pse paslindja është rraskapitëse sa asgjë që keni përjetuar ndonjëherë, dhe ndoshta nuk mund ta imagjinoni të keni energji për të bërë marëdhënie intime përsëri, megjithatë duhet të merrni parasysh opsionet tuaja të kontrollit të lindjes.
Ekzistojnë disa kategori të metodave të kontrollit të lindjes nga të cilat një nënë gjidhënëse mund të zgjedhë.

 

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts