Pershendetje

186 viewsPediatri
0 Comments

Pershendetje Doktor Ismajl Lutolli!
Kam djalin 5 vjet dhe eshte anemik 85 Nuk han asgjee perveq se qumshtit!
Asnje ushqim
tjeter nuk e provon i vjen neveri prej krejt ushqimev qe 3 vite e kam ket probleem!
Tlutem me jep nje pergjigje se qfar duhet të veproj sepse ka perdor edhe barna per anemi ju ka ngrit 112 po tash perseri i ka ra!

SHPËRNDAJE:
Anonime Asked question 15/08/2023