SHKOLLA E GJIDHËNIES| VIDEO 77: A LEJOHEN INJEKSIONET BOTOX NËSE JENI NËNË GJIDHËNËSE?

Botox është një ilaç me recetë i bërë nga bakteret Clostridium botulinum. Toksinat botulinike të prodhuara nga këto baktere quhen neurotoksina. Janë të njejtat toksina që shkaktojnë sëmundjen serioze, ndonjëherë fatale, botulizëm.

 

@ të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet tjetërsimi dhe përvetësimi i materialeve pa lejen paraprake, kurse lejohet shpërndarja e linkut të NATALmedias dhe Poliklinikës NATAL

SHPËRNDAJE:

Related posts